Indkøbskurv

0

Total: 0,00 kr

Betingelser
 
Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og:
 
Monile
Karlskogavej 10
9200 Aalborg SV
CVR 18 36 82 85
 
Ordrebekræftelse
Alle ordrer bekræftes automatisk pr. e-mail.
 
Priser og betaling
Alle priser er i danske kroner og incl. moms. Ordrer kan betales med følgende kort: Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, JCB.
 
Monile anvender en betalings-gateway fra ePay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af PBS. Alle kortdata sendes krypteret.
 
Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere vareliner.
 
Fragt og levering
Forsendelsesomkostninger i Danmark er 30 kr. Køber du for over 500 kr. er forsendelse gratis. Alle ordrer til Danmark sendes med DAO, det tager 1-2 dage. For ordrer til Grønland er forsendelsesomkostningerne 50 kr. Ordrer modtaget inden kl. 13.00 sendes som regel samme dag. Vi sender kun ordrer til Danmark, Grønland, Sverige og Norge.
 
Returnering
Du har 14 dages retur- og fortrydelsesret. Nedsatte varer byttes ikke og tages ikke retur. Varerne skal returneres i original og forsvarlig emballage. Du afholder selv omkostninger i forbindelse med returnering af smykker. Du skal medsende en kopi af faktura.Vi ombytter ikke smykker til andre varer. Ved returnering af et smykke vil pengene bliver ført tilbage til det betalingskort, der er anvendt ved købet. Returvarer SKAL sendes med Postnord enten som brev eller som pakke med aflevering på vores adresse. Vi afhenter IKKE returvarer i pakkeshops.
 
Reklamation
Monile ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris. Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes, efter aftale, af Monile.Varen skal sendes i original og forsvarlig emballage. Bemærk, at ansvaret for forsendelsen er din, indtil vi har modtaget varen.