Indkøbskurv

0

Total: 0,00 kr

Sorter faldende

Blandt andet denne flotte fingerring og ørestikkere med zirkonia. Begge dele fåes også i guld.

Kommentarer | Oprettet i News af Lise Abildgaard

Ny smykkeserie hos Monile

22/06/2017 14.02

Flot smykkeserie med små mønter. I serien finder du halskæde, øreringe og armbånd. Findes i forgyldt sølv og blackplated sølv med små forgyldte mønter.Coins

Kommentarer | Oprettet i News af Lise Abildgaard

Fingerringe og øreringe

22/06/2017 10.37

Vi har fyldt shoppen med en hel masse skønne smykker.  Se alle de nye ting under nyheder.Nyheder

Kommentarer | Oprettet i News af Lise Abildgaard

Creoler

28/03/2017 10.07

Vi har altid et stort udvalg af creoler i forskellige former og størrelser.

Kommentarer | Oprettet i News af Lise Abildgaard

Forår i luften

14/03/2017 15.57

pendantsBlomsterne titter frem og fuglene pipper. Har du set alle vores fine vedhæng i sølv og forgyldt sølv. Vedhængene passer så fint til alt det nye lette forårstøj. Sæt et eller flere vedhæng på en kæde og skift dem ud efter humør.

Kommentarer | Oprettet i News af Lise Abildgaard

jennifergeertsenGodaften sweeties. Jeg ville lige tjekke ind og vise jer mine nye smykker fra mærket Monile. Monile Jewelry er et dansk smykkefirma, som er beliggende i Aalborg. Jeg har for nylig stiftet bekendtskab med mærket og er virkelig positiv overrasket. Smykkerne fås til nærmest ingen penge og har virkelig en fin kvalitet. På billederne ovenover bærer jeg braided silver ring og halskæde med Pendant coin light blue Zirkonia sølv vedhæng. Jeg er normalt en guld pige, men denne gang er jeg sprunget ud i sølv smykker. Jeg er virkelig glad for dem og jeg elsker længden på halskæden, det er faktisk lige sådan en jeg har gået og manglet. Jeg synes helt sikkert i skal tjekke deres smykker ud, det er perfekt som gave, eller hvis du trænger til at forkæle dig selv! Det er i hvertfald ikke sidste gang, jeg tjekker deres smykker ud! Må I have en dejlig aften.

// Good evening sweeties. I just wanted to check in and show you my newest jewelry from Monile. Monile Jewelry is a danish jewelry brand from Aalborg. I recently got to know the brand and I am so positiv about it. You can buy the jewelry to very affordable prices and the quality is perfect! In the pictures above I am wearing a braided silver ring and a necklace with coin light blue Zirkonia silver pendant. I am normally a silver girl, but this time I tried silver. I totally love it. And I really love the length on the necklace, just what I needed actually. I think you should check out their jewelry its perfect for a little gift or just if you want to treat yourself. Its not the last time I will! I wish you a lovely evening.

Kommentarer | Oprettet i News af Lise Abildgaard

50 % rabat på mange styles

15/12/2016 11.36

Monile smykker
Monile Jewellery er et dansk smykkebrand, der sælger kvalitetssmykker til fordelagtige priser. Vi producerer selv vores smykker, det betyder at vi springer fordyrende mellemled over. Hos Monile Jewellery finder du den samme gode kvalitet som hos guldsmeden. Vores kollektioner består af halskæder, armbånd, fingerringe og øreringe i sølv, forgyldt sølv, oxideret sølv, rosaforgyldt sølv og rustfrit stål.

Kommentarer | Oprettet i News af Lise

NYHED - Vedhæng

15/12/2016 11.34

Monile smykkevedhæng
Vi bestræber os på at få nye kollektioner mindst 6 gange om året. Disse skønne vedhæng er netop landet i shoppen. Stjerner, smileys og mønter med zirkonia med en smuk silkemat overflade. Vedhængene kan monteres direkte på vores kuglekæder. Det er rigtig flot at sætte flere vedhæng på en kæde. Priserne starter ved kun 40 kr. pr. stk. Det er da billigt!

Kommentarer | Oprettet i News af Lise

Stack’it rings

15/12/2016 11.31

Stack’it rings
Byg din egen ring med vores populære Stack’it rings. Vi har 19 forskellige at vælge i mellem og vi får løbende nye modeller. Vores Stack’it rings er i rustfrit stål og i en virkelig god kvalitet. Priserne starter ved kun 40 kr. for en ring.

Kommentarer | Oprettet i News af Lise

Bangle’it

15/12/2016 00.00

Bangle’it
Flotte bangles i rustfrit stål. Vi har designet nogle super elegante armbånd i rustfrit stål. De er i shoppen nu til priser fra 160 kr. Flere forskellige designs med og uden zirkonia. Super fine at kombinere med andre armbånd og sammen med dit ur.

Kommentarer | Oprettet i News af Lise
Sorter faldende