Indkøbskurv

0

Total: 0,00 kr

Vedligeholdelse
 
Her er nogle nyttige tips fra os om, hvordan man passer og vedligeholder smykker.
 
Vi anbefaler, at man tager sine smykker af inden sengetid og ved fysisk aktivitet. Undgå parfume, kemikalier, hårprodukter og lignende og beskyt dine smykker mod slag, ridser og sollys.
 
Rengør dine smykker jævnligt. Hæld en lille mængde mild sæbe i lunkent vand og anvend en blød tandbørste eller klud til at rense dine smykker med. VIGTIGT: Vær forsigtig med at rengøre forgyldte smykker, da intens rengøring kan medføre, at guldbelægningen forsvinder. En sølv-pudseklud er et fantastisk værktøj til at rengøre dine sølvsmykker. Læs brugsanvisningen før brug.
 
Smykker bør opbevares i et beskyttende smykkeskrin, en smykkepose eller en plastik-lynlåspose. Smykker bør ikke opbevares på badeværelset eller andre fugtige steder.
 
Bemærk, at vores Monile kasser ikke er lavet til langtidsopbevaring, da de ikke er lufttætte og anløbning vil ske over tid.
 
Monile garanterer ikke, at forgyldte smykker holder evigt. Forgyldte smykker er mere skrøbelige og kan miste farven med tiden. Den hastighed, hvormed forgyldningen forsvinder, afhænger bl.a. af brugen af kemiske produkter der anvendes til hudpleje, niveau af sved eller endda din naturlige hud PH.